Om GVA

GVA Gruppen ligger på halvøen Gjøl i Nordjylland, etableret i 1992 og består aktuelt af 35 medarbejdere.

I starten udviklede GVA Gruppen produkter til svineanlæg. I slutningen af 90’erne begyndte vi at producere til mink. I 2005 lavede vi et vandingsfirma, der laver vandingsanlæg til mink. I 2008 købte vi Uniq Farmsystems, der udvidede vores udbud til minkfarming. At udvikle forskellige, men nært beslægtede produkter, giver GVA mulighed for at afsætte en samlet pakkeløsning til minkavlere.

Kilden til produktudvikling udspringer af udnyttelse af unik viden om store rør og svejsning i PVC. Dermed er GVA vækstet fra alene at udvikle gylleanlæg til svin til at bestå af 4 firmaer med hver deres produktkategori. Heraf er de 3 skabt fra bunden.

Succesen kan tilskrives en god forretningssans og det at anvende knowhow og materialer i forskellige produktkategorier – og et tæt samarbejde med brugerne.​

GVA anvender plasticmaterialer til rør, hvor der tidligere har været anvendt rustfrit materiale og dette har åbnet op for nye muligheder indenfor udviklingen af anlæg.

Desuden er GVA blandt de førende inden for anvendelse af PVC-rør og anlæg til dyr på landsplan. Vores produkter har ikke kun skabt interesse i Danmark, men også Sverige, Spanien, Grækenland, Rusland, Kina, USA og Canada efterspørger produkterne.

Hans Batsberg

stifter

Henvendelse kan ske her​

Udfyld felterne herunder, så vender vi retur snarest muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Salg af minkhaller og svinehaller, samt alt tilbehør hertil.

Derudover producerer vi selv alle dele og specielle fittings til mink- og svineavlere. Vi beskæftiger ca 30 mand i vores produktion.

Gjøl Vakuum Anlæg A/S

E-mail info@gva.dk