Indhusningssystemer

​Vi har udviklet et helt nyt indhusningssystem til mink.

Rationalitet og effektivitet

​Pelsdyravlerne står de kommende år overfor konkurrence fra lande, som med billig arbejdskraft kan producere under ret primitive forhold.

Derfor har et af målene med udviklingsarbejdet været – og er fortsat – hele tiden at kunne øge indtjeningen gennem rationalisering og effektivisering af arbejdet på farmen.

Samtidig fastholdelse eller endog forbedring af dyrevelfærden har været et lige så vigtigt mål, for kun gennem optimal pasning og velfærd for dyrene kan det optimale dækningsbidrag også opnås.

​Kvalitet og holdbarhed

En anden ligeså vigtig grund er, at der gennem årene på mange farme er brugt oceaner af tid på at reparere bure og redekasser. Som peldyravlere skal vores tid anvendes på at passe dyrene, ikke på endeløse reparationer.

Derfor er UNIQ Bursystemerne baseret på materialer med en så lang holdbarhed, at det ikke kan sammenlignes med andre systemer på markedet.

Kontakt GVA Gruppen i dag

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvad vi kan gøre for dit mink- eller svinelandbrug? Så tøv endelig ikke, med at kontakte os. Vi står altid klar til at producere det bedste udstyr til din produktion.

Salg af mink- og svinehaller samt al tilbehør hertil

Vi producerer selv fittings til mink- og svineavlere

30 mænd i beskæftigelse i vores produktion

Skriv til os på info@gva.dk

eller ring på telefon: ​98 27 73 00

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gjøl Vakuum Anlæg A/S

CVR: 28718705

Drøvten 44, 9440 Aabybro

Klik her for rutevejledning